Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τα κάνει όλα και χαρίζει βαθμούς

Προσωπικούς βαθμούς έχει χαρίσει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Φουστέρ, που με δικό του γκολ οδήγησε τους Πειραιώτες στη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Σε ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αποδεικνύεται ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος σε κάθε αγωνιστική φροντίζει με την απόδοσή του να δικαιώσει τον προπονητή του για την επιλογή του να τον φέρει στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι και παράλληλα εκθέτει όλους όσους βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν ως «νέο Όσκαρ».
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στα τελευταία ματς των «ερυθρολεύκων» είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και έχει βοηθήσει τα μέγιστα όχι μόνο με τα τέρματα τα οποία έχει σημειώσει, αλλά και με την συνολική του αγωνιστική παρουσία. Μέσα σ’ όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι ο Φουστέρ αποδείχθηκε η χρυσή λύση στο πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί στις 12 πρώτες αγωνισιτκές με τα τρία χαμένα πέναλτι, ευστοχώντας από την… άσπρη βούλα.
Μία εβδομάδα πριν το «διπλό» στον Βόλο επί του τοπικού Ολυμπιακού, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε «απέδρασε» με νίκη και από την Τρίπολη επί του Αστέρα, χάρη σε γκολ που σημείωσε και πάλι ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος στη φάση του 19ου λεπτού συνδέθηκε με τα … δίχτυα του Γιακούποβιτς, πανηγύρισε το έβδομο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας όσα και ο Μάρκο Πάντελιτς, με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι μέχρι τώρα το πρώτο «κανόνι» της ομάδας με 9 γκολ.
Τα γκολ του Φουστέρ:
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0 (σ.σ. πέτυχε το 2-0 στο 62’)
Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-2 (σ.σ. σημείωσε το 0-2 στο 95’)
Καβάλα-Ολυμπιακός 0-1 (σ.σ. πέτυχε το νικητήριο γκολ με πέναλτι στο 39’)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (σ.σ. άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι στο 32’)
Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0 (σ.σ. άνοιξε το σκορ στο 32’)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 (σ.σ. ευστόχησε σε πέναλτι στο 30’)
Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός 0-1 (σ.σ. χάρισε μια ακόμη νίκη στον Ολυμπαικό με το δικό του γκολ στο 19’)

Δεν υπάρχουν σχόλια: