Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ραούλ Μπράβο: «Δίκαιη νίκη»

Ο Ραούλ Μπράβο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ για τη ρεβανς με τον ΠΑΟΚ έδειξε αισιόδοξος για πρόκριση.
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού ο Ραούλ Μπράβο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ισπανός μπακ των Πειραιωτών μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ποιότητα των παικτών της ομάδας στην επίθεση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο ων «ερυθρολεύκων».
«Το αποτέλεσμα σήμερα ήταν δίκαιο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κι άλλα γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε μπροστά (επίθεση), βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να πετύχουμε γκολ και αν καταφέρουμε και κρατάμε το μηδέν πίσω (άμυνα), παίρνουμε τις νίκες».
Όσον αφορά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα, ο Ραούλ Μπράβο έδειξε αισιόδοξος λέγοντας: «Ελπίζω να μας βοηθήσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε άδειο γήπεδο γιατί με τον κόσμο στο πλευρό του να του δίνει δύναμη είναι πάντα καλός».
Τέλος, για τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Βόλο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, πρόσθεσε: «Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι πραγματικά απίστευτη, ειδικά όταν παίζουμε σε εκτός έδρας γήπεδα και οι οπαδοί μας είναι περισσότεροι από αυτούς των γηπεδούχων ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: