Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Για πάντα στο λιμάνι, Αριέλ

Μέχρι το 2012 θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αριέλ Ιμπαγάσα με το που... πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου! Στο ένα εκατομμύριο ευρώ οι αποδοχές του «Κάνιο».
Τις 20 συμμετοχές αναμένεται να «πιάσει» με την φανέλα του Ολυμπιακού στον Βόλο ο Άριελ Ιμπαγάσα, κάτι που σημαίνει ότι το συμβόλαιο του «Κάνιο» θα ανανεωθεί αυτόματα μέχρι το 2012!
Όπως είναι γνωστό από το καλοκαίρι, ο Ιμπαγάσα είχε συμφωνήσει με την διοίκηση του Θρύλου να θέσει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του, ο οποίος θα προέβλεπε την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του με το που έφτανε τις 20 συμμετοχές.
Κάπως έτσι το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο, η συμφωνία του Αργεντινού με τον Ολυμπιακό θα επιμηκυνθεί ως το 2012 και οι ετήσιες αποδοχές του... θαυματουργού κοντού θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.
Ο «Κάνιο» αξίζει με το παραπάνω το νέο του συμβόλαιο και το έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο, όπου είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».
Η αλήθεια είναι πάντως, ότι ο «Κάνιο» ανταποκρίθηκε απόλυτα και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του φετινού Ολυμπιακού, αφού είναι ο «κινητήριος μοχλός» της ομάδας και αποτέλεσε τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη, σε πολλά ματς των Πειραιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: