Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αισιόδοξος ο Ανδρεάδης

Ο αρχηγός της ομάδας μας στο βόλεϊ μίλησε για τη σημερινή 6η σερί νίκη του Θρύλου κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ, τον δύσκολο αγώνα που έρχεται με τον Ηρακλή, την καλή συνεργασία του με τον πασαδόρο Ντίμα Φιλίποφ, αλλά και τον νέο του συμπαίκτη Γιάννη Χαριτωνίδη.
«Η νίκη δεν ήταν εύκολη. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ που παίξαμε συγκεντρωμένα και πάρα πολύ καλά, στα δύο τελευταία σετ χαλαρώσαμε, ίσως φταίει και ο αντίπαλος, με αποτέλεσμα να είμαστε κοντά στο σκορ. Και στα τελειώματα των σετ να είμαστε ακόμα πιο χαλαροί και να μας φτάνουν στους 2-3 πόντους διαφορά ενώ είχαμε μια διαφορά 8 πόντων».
«Παίξαμε καλά, αν διορθώσουμε τα λάθη μας στις εύκολες μπάλες και βελτιωθούμε και στην κόντρα μπάλα πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και τον τίτλο. Τώρα έχουμε και ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, εμείς θα πάμε χωρίς άγχος όπως κάναμε και με τον Παναθηναϊκό, και να έρθει το αποτέλεσμα, οι βαθμοί ή ο βαθμός, θα μας εδραιώσει μέσα στην τετράδα, και θα ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».
«Σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε. Σήμερα όπως αποδείχτηκε χαλαρώσαμε στα δύο τελευταία σετ και η ομάδα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθούμε την τακτική και τις οδηγίες του προπονητή θα κερδίζουμε πιο εύκολα τα σετ και τα παιχνίδια».
Σχετικά με τη συνεργασία τους με τον νεαρό πασαδόρο της ομάδας Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε:
«Και στον Παναθηναϊκό που ήμασταν μαζί με τον Δημήτρη, αλλά και τώρα στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ, και με τη δουλειά και τις προπονήσεις βελτιώνεσαι, γίνεσαι καλύτερος».
Για τη νέα προσθήκη στην ομάδα, τον Γ. Χαριτωνίδη είπε:
«Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που ήρθε να βοηθήσει, είναι χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όποτε τον χρειαστεί. Είναι ένας παίκτης εργαλείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: