Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

«Κέβιν, κλείσε τα αυτιά σου...»

Επηρεασμένος από το θέμα της παραμονής του εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Κέβιν Μιραλάς, κάτι το οποίο έχει εντοπίσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον Βέλγο άσο.
Όπως είναι λογικό, το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί γύρω από την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, έχει επηρεάσει αρκετά τον Βέλγο άσο, ο οποίος εμφανίζεται πεσμένος τόσο στους αγώνες που δίνει ο Θρύλος, όσο και στις προπονήσεις των Πειραιωτών.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει ψυχολογικά τον Βέλγο, είτε με τετ α τετ, είτε με νουθεσίες του Βάσκου προς το νεαρό άσο.Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία τετ α τετ των δύο πλευρών, ο Βαλβέρδε τόνισε χαρακτηριστικά στον Κέβιν:
«Κλείσε τα αυτιά σου, ξέχασε τα όλα και παίξε την μπάλα σου. Περιμένουμε πολλά από σένα, σε εμπιστευόμαστε και όλα θα πάνε καλά».
Πλέον, ο «Τσινγκούρι» περιμένει την αγωνιστική ανάκαμψη του Βέλγου και ελπίζει ο Κέβιν να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή που έκανε με τις ενέργειες του, όλη την Ελλάδα να παραμιλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: