Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"Πάνω από 35 ματς θα παίξω"

Φτιαγμένος για... μεγάλα πράγματα είναι τον τελευταίο καιρό ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα σταματήσει στα 20 ματς αλλά θα συνεχίσει σε φουλ ρυθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν!
Το συμβόλαιο του Άριελ Ιμπαγάσα αναμένεται να ανανεωθεί αυτόματα ως το 2012 με το που πατήσει ο Αργεντινός το... πόδι του στο Πανθεσσαλικό, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχει ο σχετικός όρος στην συνεργασία Θρύλου - «Κάνιο»
Όπως τονίζει συνεχώς ο βραχύσωμος παικταράς πάντως, το κοντέρ θα... γράψει πολύ περισσότερες συμμετοχές ως το τέλος της σεζόν:
«Ποια 20 παιχνίδια; Εγώ θα παίξω σε τουλάχιστον 35 ματς μέχρι το τέλος της σεζόν! Το είχα πει όταν ήρθα στην Ελλάδα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξω σε περισσότερα από 20 παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν είμαι υγιής, θα παίξω σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω να συνδυάσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου με νίκη και καλή εμφάνιση και στη συνέχεια της εβδομάδας να προκριθούμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι έτοιμος να σαρώσει όλες τις κούπες στο τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: