Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

«Φλερτάρει» με το περιβραχιόνιο ο Αβραάμ

Η τιμωρία του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας για το ποιος θα φορέσει στα επόμενα ματς το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στο Ρέντη ακούγεται ότι θα το πάρει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Η τιμωρία των πέντε αγωνιστικών που επεβλήθη στον Βασίλη Τοροσίδη στερεί από τον Ολυμπιακό τον αρχηγό του και στο Ρέντη, σύμφωνα με το Φως των Σπορ έχουν αρχίσει να ψάχνονται αναφορικά με το ποιος θα πάρει το περιβραχιόνιο ελλείψει «Τόρο».
Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο εκτός από τον Βασίλη Τοροσίδη, το περιβραχιόνιο έχουν φορέσει οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ντουντού Σεαρένσε και Ραούλ Μπράβο. Ο Νικοπολίδης έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από τον Ούρκο Πάρντο, ο Ντουντού δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και ο Ραούλ Μπράβο ενδέχεται να παραμείνει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», αφού νιώθει αρκετά κουρασμένος τις τελευταίες ημέρες.
Κατά αυτόν τον τρόπο, ο Θρύλος μένει χωρίς αρχηγό για το ματς με τον Πανιώνιο και από χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη λέγεται ότι αρχηγός της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους «Νεοσμυρνιώτες» θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Έλληνας αμυντικός του Θρύλου είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για περίπου πέντε λεπτά υπό την παρουσία του μεταφραστή της ομάδας. Ο Βάσκος, λογικά, μίλησε με τον Αβραάμ για την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αποκλείεται να τον ενημέρωσε για το γεγονός ότι ενδέχεται να του εμπιστευτεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Όπως και να έχει ο Αβραάμ είναι από τους πιο παλιούς παίκτες των «Πειραιωτών», αφού διανύει την τρίτη του σεζόν στο Λιμάνι, είναι Έλληνας και διαθέτει την προσωπικότητα να γίνει αρχηγός , οπότε φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο να αποτελέσει τον «captain» της ομάδας στα επερχόμενα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: