Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

«Μόνο νίκη με Πανιώνιο»

Όλη την εβδομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε φώναζε πως δεν πρέπει να χαλαρώσουν οι παίκτες του και να χαλάσουν την εικόνα που δείχνουν σε 23 αγωνιστικές. Μάλιστα, μετά τη χθεσινή «γκέλα» του ΠΑΟ, οι παίκτες φαίνονται πιο αποφασισμένοι για το τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο (19:30, NOVASPORTS 1).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σαφώς και έχουν λόγους πλέον να κάνουν καλές εμφανίσεις, καθώς άκουσαν πολλά μετά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ ο Βαλβέρδε παραμένει στον ίδιο τόνο: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως και κάθε άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ενδεκάδα με αλλαγές ετοιμάζεται να παρατάξει ο Βάσκος προπονητής, λόγω και της ξαφνικής απουσίας του Μέλμπεργκ. Έτσι η άμυνα θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ, Μοντέστο, Μανιάτη και Χολέμπας. Στον άξονα θα δούμε τον Ντουντού πλέον παρτενέρ του Ιμπαγάσα, αλλά ο Βαλβέρδε σκέφτεται και το ενδεχόμενο του Ουρτάδο.
Στα δεξιά θα ξεκινήσει πάλι ο Μιραλάς και στα αριστερά ο Ριέρα, ενώ στην κορυφή ο Ραφίκ Τζεμπούρ και πίσω του ο Φουστέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: