Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι γράφεται η ιστορία

Ολοι οι νοήμονες Ελληνες, παρά τα προβλήματά και τις στενοχώριες του, έχουν από χθες ένα κωμικό σκετσάκι που θα αναπολούν στις δύσκολες ώρες για να γελάνε. Τον Παναθηναϊκό να κάνει γύρο θριάμβου υπό το «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»…
Διότι η ζωή έχει και την αστεία της πλευρά !
Στον Ολυμπιακό όμως, εκεί που οι φαντασιώσεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και δεν καταντάνε γραφικές αναπαραστάσεις ονείρων, ετοιμάζονται για τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ γύρο θριάμβου, για την αληθινή κατάκτηση της μεγάλης κούπας.
Ο δρόμος για τη φιέστα έχει επτά ακόμα στάσεις και η Νέα Σμύρνη είναι η πρώτη.
Κατανοούμε την ανάγκη του Πανιωνίου για βαθμούς σωτηρίας αλλά η νίκη του Ολυμπιακού είναι απαραίτητη και όχι μόνο για τη βαθμολογία.
Η νίκη αυτή στη Νέα Σμύρνη θα εκτοξεύσει τη διαφορά μας από τους «Πινόκιο» στο +12 και θα δείξει (και αριθμητικά) τη διαφορά των ομάδων και το δίκαιο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος.
Μετά τα όσα έγιναν δε, το περασμένο Σάββατο και χθες, η διαφορά αυτή – κατά λαϊκή απαίτηση – πρέπει να φτάσει στους 18 - 20 βαθμούς για να εξευτελίσει εντελώς οποιοδήποτε επιχείρημα προβάλλουν οι μόνιμοι ψεύτες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επιπλέον,
Ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλά και η ανάγκη που έχουμε όλοι μας για καλό θέαμα μετά την κακοποίηση του ποδοσφαίρου που βλέπουμε από τις υπόλοιπες ομάδες, επιτάσσει να παίξουν οι παίκτες μας ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ στη Νέα Σμύρνη.
Να έχουν δηλαδή μία εντυπωσιακή απόδοση και αν είναι δυνατόν μία εμφατική νίκη που θα κάνει τους πάντες να βγάλουν το καπέλο στην ομαδάρα μας.
Πρώτα είναι το +12 δηλαδή, μετά η απόδοση και στη συνέχεια τα πολλά γκολ γιατί οι προτεραιότητες δεν αλλάζουν.
ΑΥΤΗ τη φορά όμως, ΘΕΛΟΥΜΕ να δούμε και τα ΤΡΙΑ σε συσκευασία ενός. Και αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στις ανοησίες τους….

Δεν υπάρχουν σχόλια: