Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Κολόμβος: "Κάνουμε υπομονή..."

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος που έχει επωμιστεί το βαρύ φορτίο της θέσης του φουνταριστού μετά και την αποχώρηση από την ομάδα του Αντώνη Βλοντάκη, μίλησε για τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Χίο, το διπλό στόχο της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, τα προβλήματα που συνάντησε την πρώτη του χρονιά στους νταμπλούχους, αλλά και για τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου.
«Δε θα έλεγα το παιχνίδι εύκολο, ήμασταν και από τις διακοπές και ήταν λίγο αίνιγμα το πώς θα παρουσιαστούμε. Ήμασταν αρκετά προσεκτικοί νομίζω, παρόλα τα προβλήματα και την προετοιμασία που έχουμε κάνει. Σίγουρα αρκετά ευχαριστημένοι από τη νίκη, υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία που πρέπει να διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση, όπως στον παίκτη παραπάνω ή λιγότερο. Το μόνο που κοιτάμε τώρα είναι η συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ένα παιχνίδι ακόμα με τη Βουλιαγμένη το οποίο είναι κρίσιμο αναφορικά με την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας που πρέπει να διατηρήσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να σκέφτεται ότι θα χάσει παιχνίδι, και θέλουμε να έχουμε στα ημιτελικά και τα τελικά του πρωταθλήματος το πλεονέκτημα της έδρας».
«Έχουμε έναν ακόμα στόχο, το κύπελλο, που πρέπει να το κατακτήσουμε και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, γιατί είναι και ένας θεσμός εκπλήξεων και λίγο απρόβλεπτος».
Για το πώς βλέπει τα προβλήματα της ομάδας στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό δήλωσε:
«Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και προσωπικά δε βλέπω λύση, αυτό είναι το κακό. Εντάξει φέτος έχουμε πάρει απόφαση να συνεχίσουμε μέχρι τέλους, να σταματήσουμε δηλαδή και να είμαστε πρώτοι, και από εκεί και πέρα η διοίκηση να δώσει κάποιες απαντήσεις. Είναι κι εμένα η πρώτη χρονιά μου, δεν περίμενα να υπάρχουν τέτοια προβλήματα, κάνουμε υπομονή και το καλοκαίρι θα κάνουμε ταμείο».
Και τέλος για τον κόσμο του Ολυμπιακού τόνισε:
«Σίγουρα ο κόσμος έχει βοηθήσει πολύ σε όλη την προσπάθεια που γίνεται, τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε και στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα δίπλα μας, σε όλους τους αγώνες, και να πορευτούμε μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: