Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σχίζας:«Προχωράμε μέχρι το τέλος»

Ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού στο πόλο, Τάσος Σχίζας, αμέσως μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας επί του πάντα αξιόμαχου συνόλου του Ν.Ο. Χίου με 11-7, μίλησε για το παιχνίδι, την απόφασή του να αναλάβει την αρχηγία της ομάδας, αλλά και για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στη Βουλιαγμένη.
«Το σημερινό ματς ήταν αρκετά καλό, δύσκολο για εμάς, ομολογώ ότι η Χίος μας δυσκόλεψε και ήταν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, μεσολάβησαν διακοπές, το Πάσχα, τα προβλήματα που είναι γνωστά. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια που έχουμε είναι με ομάδες που έχουν κάποια δυναμική και θα μας δυσκολέψουν γιατί δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση, και θα είναι ότι καλύτερο εν όψει τελικών κυπέλλου και πλέι-οφς».
Σχετικά με την παραίτηση του Νικόλα Δεληγιάννη από την θέση του αρχηγού και την κάλυψη αυτή από τον ίδιο τόνισε:
«Είναι απόφαση του Νίκου αυτή και είναι σεβαστή από όλη την ομάδα. Όπως βλέπουμε τα προβλήματά μας δε λύνονται, και η ουσία είναι αυτή. Η διοίκηση προσπαθεί, αλλά σε μας δε φτάνουν οι λύσεις, και δυστυχώς έχουμε έρθει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο γιατί πολλοί αθλητές αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να λέμε συνέχεια για τα προβλήματα δεν έχει νόημα γιατί δε βλέπω και κάποια άμεση λύση. Εμείς προχωράμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να δούμε τι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε με αυτές τις συνθήκες».
Και αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη δεύτερη Βουλιαγμένη είπε:
«Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε όλη τη βδομάδα για αυτό το παιχνίδι για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και θα χτυπήσουμε την νίκη που θα μας δώσει και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: