Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμη"

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πρωτομάστορας της φετινής επιτυχίας της ομάδας βόλεϊ, θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας, ενώ το έριξε στο… χιούμορ, σχετικά με το γεγονός πως τελείωσε το ματς στα τρία σετ.
«Δεν σας κρύβω πως δεν περίμενα να κερδίσουμε με 3-0! το τελευταίο σετ πήγε πολύ δύσκολα, αλλά τελικά τέλος καλό όλα καλά. Είχαμε κάποια παράπονα από τη Nova πως πήγαιναν τα ματς μας μέχρι το πέμπτο σετ και είπαμε σήμερα να τελειώσουμε πιο νωρίς», είπε με χιούμορ ο προπονητής του Θρύλου και συμπλήρωσε:
«Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Είχαν τα παιδιά μια πολύ δύσκολη μέρα και φοβόμουν πολύ την αφυδάτωση. Είχαμε πολλά αδικαιολόγητα νεύρα και πιστεύω πως πηγάζει από αυτό. Για μένα είμαστε ακόμα στο 0-0 και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Εμείς πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, το κάθε σετ ένα προς ένα και είναι πολύ σημαντικό να μπούμε από την αρχή δυνατά και τη Δευτέρα, όπως κάναμε σήμερα. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε και να κοιτάξουμε τη δουλειά μας», κατέληξε ο Γιάννης Καλμαζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: