Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Εξετάζουν Ντούντα στο λιμάνι

Μία εκ των περιπτώσεων που σκέφτονται στον Θρύλο είναι αυτή του Πορτογάλου αριστερού χαφ της Μάλαγα, Ντούντα, βάσει πληροφοριών από την Ισπανία.
Ο 30χρονος διεθνής Πορτογάλος αριστερός χαφ έχει βρεθεί ξανά στον... δρόμο της ομάδας μας. Ο Ντούντα είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει πολύ καλό αριστερό πόδι.
Επίσης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στα στημένα ενώ αρέσει πολύ στον τεχνικό του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκτός των άλλων πρέπει να τονιστεί ότι ο Εντουάρντο Μαθία λίγο έλλειψε να κλείσει στην Μάλαγα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και έτσι έχει επαφές στην ομάδα αυτή.
Ο Σέρχιο Πάουλο Μπαρμπόσα Βαλέντε ή αλλιώς Ντούντα, αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ισπανία. Έχει παίξει τα περισσότερά του χρόνια στην Μάλαγα, της οποίας την φανέλα φόρεσε το 2001-2006 και όπου αγωνίζεται από το 2008 μέχρι τώρα. Επίσης πέρασε από Κάντιθ, Λεβάντε και Σεβίλλη.
Η Μάλαγα που έχει στο έμψυχο δυναμικό της τον πρώην παίκτη μας, Έντσο Μαρέσκα, διαθέτει και άλλους ποδοσφαιριστές που κοιτάζουν στο λιμάνι. Ο λόγος για τον 27χρονο Πορτογάλο χαφ, Ελισέου, τον 30χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Ζούλιο Μπαπτίστα (τον οποίο ήθελε και πιο παλιά ο Θρύλος), τον 20χρονο πολύ ταλαντούχο διεθνή Ισπανό αμυντικό χαφ, Ιγνάθιο Καμάτσο και τον 21χρονο στράικερ Χοσέ Σάλομον Ροντόν από την Βενεζουέλα. Βέβαια οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: