Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μια ντουζίνα εκτός έδρας νίκες

Ο Ολυμπιακός με τον νέο εκτός έδρας θρίαμβο του επί του Ηρακλή συμπλήρωσε 12 συνεχόμενες νίκες μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Κάθε ρεκόρ δείχνει ικανός να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός! Η υπερομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη βγάζοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και εξαιρετικό ταλέντο στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνει να ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο στέκεται μπροστά της και βαδίζει ακάθεκτη προς την κατάκτησης ενός ακόμη νταμπλ. Ή εάν προτιμάτε, προς την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος ή έκτου τίτλου (σ.σ. αν προστεθεί και το Σούπερ Καπ της Σαντορίνης και το 3-1 επί του Παναθηναϊκού τον περασμένο Οκτώβρη) την τελευταία τριετία!
Το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη έχει και άλλη μια σπουδαία επίδοση να επιδείξει. Οι επίδοξοι νταμπλούχοι μετά το επιβλητικό 0-3 που πέτυχαν την Παρασκευή στην Μίκρα και την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας επιτυχία τους σε Τελικούς Πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή φτάνοντας αισίως τις 12 συνεχόμενες μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη» δεν έχουν γνωρίσει ούτε μία ήττα μακριά από την έδρα τους σε ματς πρωταθλήματος ή Κυπέλλου μέσα στο 2011! Αυτό γιατί τελευταία ήττα χρονολογείται τις 11 Δεκεμβρίου του 2010 στην Πάτρα από την ΕΑΠ
Αναλυτικά οι 12 σερί εκτός έδρας θρίαμβοι του Ολυμπιακού!
1. Επίκουρος-Ολυμπιακός 0-3
2. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3
3. ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-3
4. Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-3
5. Λαμία-Ολυμπιακός 2-3
6. Πανελλήνιος – Ολυμπιακός 0-3 (Κύπελλο)
7. Καλαμαριά-Ολυμπιακός 1-3
8. Άρης-Ολυμπιακός 0-3
9. Πανελλήνιος-Ολυμπιακός 0-3
10. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3 (πλέι οφ)
11.Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-3 (1ος Τελικός)
12. Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-3 (2ος Τελικός )

Δεν υπάρχουν σχόλια: