Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στα υπ οψιν Πέτριτς και Τίμοστσουκ

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός φαξ τα οποία περιλαμβάνουν δύο πολύ ενδιαφέροντα ονόματα παικτών από το πρωτάθλημα της Bundesliga: το ένα είναι του Κροάτη επιθετικού του Αμβούργου, Μλάντεν Πέτριτς και το άλλο του αμυντικού χαφ της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι Τίμοστσουκ.
Από τη μία, ο 30χρονος φορ του Αμβούργου, Μλάντεν Πέτριτς, είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του γερμανικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, φέτος μετρά 11 τέρματα, ενώ έχει απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό, επί εποχής Τάκη Λεμονή (διακαής πόθος του το καλοκαίρι του 2007), όταν το όνομά του δεν ήταν τόσο γνωστό στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Ο Πέτριτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με την γερμανική ομάδα, οπότε αν ο Ολυμπιακός θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, τότε θα πρέπει να καταβάλλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό στο Αμβούργο.
Από την άλλη, ο 32χρονος Ουκρανός άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ανατόλι Τίμοστσουκ, καλύπτει μία θέση (αμυντικό χαφ), όπου ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστον δύο παίκτες και πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αλλά και ακριβή περίπτωση.
Ο Τίμοστσουκ παραχωρείται από τους «Βαυαρούς», ωστόσο τα χρήματα που ζητάνε για την πώλησή του είναι αρκετά (εξάλλου τον είχαν αγοράσει 11 εκατ. ευρώ από τη Ζενίτ το 2009, ενώ και το συμβόλαιο που αναζητά ο ίδιος σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Μόναχο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: