Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο Μαθία πρότεινε Κοντσέσκι

Ο Ραούλ Μπράβο είναι με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού αφού δεν αποδέχεται την πρόταση που του έχει γίνει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν βασικό παίκτη για αριστερά στο στυλ του Βασίλη Τοροσίδη. Έναν παίκτη που θα αμύνεται καλά, θα βγάζει πολλή ενέργεια και θα ανεβαίνει συχνά στην επίθεση για να δώσει ντουπλαρίσματα στον χαφ.
Όπως μάθαμε, ένα από τα ονόματα που έχει ψηλά στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ραούλ Μπράβο ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι αυτό του Πολ Κοντσέσκι.
Η καριέρα του
Στα 29 του χρόνια ο Άγγλος με τις δυο διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα των λιονταριών, θεωρείται έτοιμη λύση από τον Εντουάρντο Μαθία. Μεταγράφηκε πέρυσι το καλοκαίρι στη Λίβερπουλ με τετραετές συμβόλαιο από τη Φούλαμ, όμως δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα και δόθηκε δανεικός στις αρχές του έτους στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Τσάρλτον τη σεζόν 1999-2000 και στη συνέχεια φόρεσε βαριές φανέλες όπως των Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ με αποκορύφωμα το εξάμηνό του στη Λίβερπουλ. Όλα αυτά τα χρόνια είχε "γεμάτες" σεζόν με πάρα πολλές συμμετοχές.
Είναι ένας δουλευταράς και με μεγάλη ενέργεια αριστερός φουλ μπακ με εξαιρετικά σωματικά προσόντα (180 εκατοστά ύψος και 70 κιλά βάρος), πολύ καλή τεχνική για τη θέση του και ταχύτατος. Το καλό του πόδι είναι βέβαια το αριστερό ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά καλά και το δεξί. Στα πλην του οι σέντρες του και το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος στο ψηλό παιχνίδι.
Έρχεται δανεικός με οψιόν αγοράς
Οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει αγωνιζόμενος τόσα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, θεωρούνται μεγάλο του όπλο σύμφωνα με τον Εντουάρντο Μαθία ο οποίος τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα με τους αριστερούς μπακ. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μπορεί να τον φέρει δανεικό από τη Λίβερπουλ για μια σεζόν με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
«Είναι απογοητευτικό για μας να χάσουμε τον Κοντς. Έκανε πολλά καλά για εμάς σε αυτό το διάστημα. Ήταν πολύ αφοσιωμένος στις προπονήσεις και τα παιχνίδια και μας έδωσε πάρα πολλά» είπε νωρίς σήμερα ο προπονητής του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Σκωτσέζος Μπίλι Ντέιβιτς με αφορμή τη λήξη του δανεισμού 95 ημερών του Πολ Κοντσέσκι από τη Λίβερπουλ. Ο παίκτης ολοκληρώνει αύριο τη θητεία του με τα χρώματα της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Σκάνθορπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: