Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις καταστάσεις. Τι να πεις και τι να γράψεις για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ένα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ίσως δεν φτάνει.

Αυτά τα παλικάρια έκαναν τους φιλάθλους να δακρύσουν, να ανατριχιάσουν και να αισθανθούν περήφανοι γι' ακόμα μία φορά που υποστηρίζουν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Γιατί αυτός είναι ο Ολυμπιακός, έτσι τον έμαθαν όλοι. Να παλεύει με προβλήματα, κόντρα σε διαιτησία και να δείχνει πάντα το μεγαλείο του. Αυτοί είναι πραγματικοί μάγκες και αυτό το τμήμα είναι στην καρδιά όλων των Ολυμπιακών.

Γιάννη Καλμαζίδη και τα υπόλοιπα αλάνια δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε για τις συγκινήσεις που μας έχετε προσφέρει. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις μαγικές στιγμές που μας χαρίζετε. Γι' αυτό είστε ένα από τα πιο περήφανα τμήματα αυτού του συλλόγου.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα SMS στο 54080. Δεν είναι αρκετό, αλλά κάτι είναι κι αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: