Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Βλέπει λιμάνι ο Σαντάνα

Το όνομα του άσου της Φιορεντίνα, Μάριο Σαντάνα παίζει πολύ δυνατά στο «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό ρεπορτάζ, οι «Βιόλα» θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο το νέο συμβόλαιο που του προσφάρουν τον αναγκάζει να κοιτάει προς… Πειραιά μεριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Φιορεντίνα θέλει να κρατήσει τον 29χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό και μάλιστα να του δώσει ηγετικό ρόλο την νέα αγωνιστική περίοδο, ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού!
Η Φιορεντίνα του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ, ποσό το οποίο, όμως, δεν ικανοποιεί τον Σαντάνα, αφού ο ίδιος θέλει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ για να παραμείνει στην Τοσκάνη.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν γειτονικά δημοσιεύματα, αν ο ποδοσφαιριστής κρατήσει τέτοια στάση όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, τότε θα αποχωρήσει, καθώς η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και έχει σκοπό να «ξεφορτωθεί» βαριά συμβόλαια.
Από την πλευρά του ο Σαντάνα είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τον ενδιαφέρει η προοπτική να έρθει στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και να αγωνιστεί στο Champions League και αν οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν το συμβόλαιο που επιθυμεί (1,5 εκατ.) τότε έρχεται στον Πειραιά με τα… χίλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: