Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Θέλει να μείνει ο Σπανούλης

Μετά την αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν παίκτες των ερυθρόλευκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκονται σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ακόμα και οι παίκτες που δεσμεύονται με υψηλά σε οικονομικές απολαβές και μεγάλης διάρκειας συμβόλαια.

Ενας από αυτούς που έχει δει το όνομα του να παίζει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Βασίλης Σπανούλης, με τις Μπαρτσελόνα, Εφές Πίλσεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποτελούν τους βασικούς υποψήφιους. Ωστόσο ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς με δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο παίκτης δεν έχει σκοπό να αφήσει το λιμάνι...
"Ο Βασίλης δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν ψάχνει να βρει νέα ομάδα", ήταν τα πρώτα του λόγια, ενώ στη συνέχεα διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για πρόταση των ερυθρολεύκων είτε να γίνει μείωση στις αποδοχές του, είτε να μην πληρωθεί ένα μέρος των οφειλών της, ο εκπρόσωπος του έμπειρου γκαρντ, είπε πως:
"Όχι δεν έχει υπάρξει κάποιο τέτοιο θέμα, δεν έχουμε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Απλώς περιμένουμε να συναντηθούμε τη διοίκηση. Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει".

Το βασικό ζητούμενο είναι να γίνουν ξεκάθαρες οι προθέσεις των αδερφών Αγγελόπουλων. Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, ναι μεν ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους, αλλά από την άλλη μεριά δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στη διάδοχη κατάσταση και ουδείς μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι θα αποφασίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως είναι διατεθειμένοι να είναι συνεπείς στα όσα έχουν συμφωνηθεί με όλους τους εργαζόμενους και να μην αφήσουν τίποτα ατακτοποίητο. Θα γίνει φυσικά προσπάθεια προκειμένου να γίνουν μειώσεις στις απολαβές, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξουν παρατράγουδα. Ένα άλλο ζητούμενο που προκύπτει όμως πέραν του οικονομικού σκέλους, είναι αυτό του κινήτρου. Και αυτό διότι παίκτες όπως ο Σπανούλης πολύ δύσκολα θα συμβιβαστούν με τη διεκδίκηση χαμηλότερων στόχων. Σε αυτό το κομμάτι ίσως εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: