Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Τελειώνει» με Σάντσες

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει σήμερα η υπόθεση της μεγάλης μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει η τελική επαφή ανάμεσα στις διοικήσεις του Θρύλου και της Βαλενσιέν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 25χρονου διεθνούς Κολομβιανού στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Από τα όσα έχουμε «αλιεύσει» τόσο από πλευράς Ολυμπιακού, όσο και από το μέρος του γαλλικού συλλόγου υπάρχεει αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Βαλενσιέν θέλουν να κλείσει η υπόθεση μ΄ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ, υπάρχει καλή πρόθεση εκατέρωθεν, ώστε να τελειώσει θετικά η υπόθεση του Σάντσες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και ο Κολομβιανός άσος που αποτελεί μεταγραφικό πόθο των «ερυθρόλευκων» να πιάσει λιμάνι. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη.
Από την πλευρά τους οι υπεύθυοι της Βαλενσιέν δεν παύουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβασητης υπόθεσης, «πατώντας» στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός «καίγεται» για την απόκτηση του Κολομβιανού. Παράλληλα, όπως τονίζουν επίσημα χείλη της γαλλικής ομάδας η σφήνα της Ουντινέζε δεν θα πρέπει να ανησυχεί τον Ολυμπιακό, αφού η πρόταση, που έχει καταθέσει τους καλύπτει, αλλά και ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας και να συμμετάσχει στην γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: