Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι φήμες από τη Σερβία για τον Ντούντα

Οσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Σέρβοι ειδικά ασχολούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις εξελίξεις, διότι έχουν τέσσερις συμπατριώτες τους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Τι λένε όμως σχετικά με την επόμενη μέρα της αποχώρησης των αδελφών Αγγελόπουλων; Η Novosti αναφέρει πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο τιμόνι του Ολυμπιακού, μιας και η συμφωνία που είχε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι, αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τη συνεργασία του με τα δυο αδέλφια.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς περιμένει κι αυτός στο ακουστικό του, με τη Μπαρτσελόνα να θεωρεί ότι θα ρίξει τη ρήτρα αποδέσμευσης του 24χρονου πλέι μέικερ από το 1,3 εκ. ευρώ στις 700 χιλιάδες! Ο Μάρκο Κέσελ έχει προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας και της Ισπανίας, ενώ αναφέρεται πως ο Ζόραν Ερτσεγκ και κάθε παίκτης που έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με την ομάδα, μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματά του μέσω της FIBA!
Επειδή όμως είναι νωρίς να βγαίνουν συμπεράσματα, καλό θα είναι οι Σέρβοι και όσοι «ψάχνουν» τις εξελίξεις στο Λιμάνι, να περιμένουν μέχρι οι Αγγελόπουλοι να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με την ΚΑΕ. Προφανώς και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, με τους παίκτες να είναι θορυβημένοι και τον κόσμο να δείχνει απογοητευμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: