Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Προτιμάει τον Ολυμπιακό ο Καμπορέ

Όσο το θέμα του Κάρλος Σάντσες δεν προχωράει και -βασικά- δεν τελεσφορεί τόσο παραμένει ανοικτή η πιθανότητα να κάνει την ανατροπή ο Ολυμπιακός και να κινηθεί για άλλον χαφ. ʽΕνας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν είναι ο Σαρλ Καμπορέ της Μαρσέιγ, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ στο Λιμάνι.
Το όνομα του μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο είναι ιδιαίτερα «δυνατό» και μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει διαμηνύσει με τον πλέον έντονο τρόπο ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και πως είναι διατεθειμένος να κάνει λίγο παραπάνω υπομονή, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον σύλλογό του.
Το πόσο θετικά προδιατεθειμένος με τον Ολυμπιακό είναι ο ποδοσφαιριστής μπορεί κανείς να το καταλάβει ακόμη καλύτερα και από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει αποφασίσει να βάλει σε δεύτερη μοίρα την Μπορντό. Αναμφίβολα έναν σπουδαίο σύλλογο, ο οποίος επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Το deal για το οποίο συζητούν μάλιστα, με την ομάδα της Μασσαλίας, έχει να κάνει με τη μετακίνηση του Αλού Ντιαρά στη Μαρσέιγ και την «τράμπα» με τον Καμπορέ.
Το σίγουρο για τον Καμπορέ είναι πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μασσαλούς, καθώς ο σύλλογος που τον ανέδειξε κοιτάζει να ενισχυθεί με άλλον τύπο παικτών. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, όσο δεν κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός, υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί κάποια άλλη ομάδα και να «δελεάσει» τον 23χρονο «κόφτη» από την Μπουρκίνα Φάσο (με γαλλικό διαβατήριο). Ήδη τα γαλλικά ΜΜΕ τον βάζουν με μία από τις λίστες της Μάλαγας και αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ίσως τα πράγματα δυσκολέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: