Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Βρίσκει ρυθμό ο Ολυμπιακός

Τελικά το πρόγραμμα δεν ήταν και τόσο ευννοϊκό σε πρώτη φάση, αφού η αγωνιστική απραξία στο πρωτάθλημα, στοίχισε στην ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση με την Μαρσέιγ αποδείχθηκε ότι ήρθε σε κακή στιγμή, αλλά κατόπιν... εορτής πολλά μπορούν να ειπωθούν.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον ο Ολυμπιακός αρχίζει και βρίσκει την φόρμα του. Από την τραγική εμφάνιση κόντρα στους Γάλλους, στη μικρή βελτίωση κόντρα στην Ξάνθη κι απο κει στην σαφώς βελτιωμένη εικόνα απέναντι στον Εργοτέλη και αποκορύφωμα την «παράσταση» στο Έμιρεϊτς που για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.
Είναι εμφανές με γεωμετρική... πρόοδο, ότι η «καμπύλη» του Ολυμπιακού είναι ανοδική. Οι πρωταθλητές παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουν τον εαυτό τους, ατομικά κάποιοι και σαν σύνολο όλοι μαζί. Και το φορμάρισμα γίνεται σε καλή στιγμή, μιας και εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί, αυτό με την ΑΕΚ και φυσικά ο «τελικός» με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι χάθηκε πολύτιμο έδαφος στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν όλα. Αν μάλιστα βοηθήσει και μια φορά η τύχη, τότε μπορεί να δούμε πολλά ωραία πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: