Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Φάκελος... Γέστε

Ο πρώην αρχηγός της Μπιλμπάο ήρθε το Καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, όντας ελεύθερος, μετά από ένα χρόνο στα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Ουάσλ. Ένας παίκτης με τεράστια καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και φυσικά απίστευτες παραστάσεις.
Ο Βαλβέρδε τον είχε υπό τις οδηγίες του στην ομάδα των Βάσκων και φυσικά εισηγήθηκε θερμά την απόκτησή του, ξέροντας ότι θα του δώσει πολύτιμες βοήθειες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη...Από τα πρώτα δείγματα του Γέστε με την φανέλα του Ολυμπιακού και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που... μιλάει στη μπάλα... Υστερεί σε φυσική κατάσταση, αλλά αυτό είναι θέμα προπόνησης. Αυτό όμως λίγο-πολύ το περίμεναν στου Ρέντη και το αντιμετωπίζουν με υπομονή.
Αυτό που έχει ενοχλήσει με τον 32χρονο άσο είναι η... ευαισθησία του για να το πούμε κομψά. Του καταλογίζουν ότι παραπονιέται αρκετά, δεν ζορίζει όσο άλλοι τον εαυτό του, δεν ρισκάρει να μπει πιο δυνατά, δεν σφίγγει τα δόντια που λέμε για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Όλα ξεκίνησαν από το χτύπημα στα πλευρά στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, με την εξέταση πάντως να μην δείχνει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Κι ενώ όλοι περίμεναν να προλάβει το ματς του Λονδίνου, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα ο παίκτης κατόπιν άδειας μετέβη στην Ισπανία να τον δει ο προσωπικός του γιατρός. Μετά την συγκεριμένη εξέταση, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βάσκος άσος θα υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: