Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Με Τοροσίδη στο Ντόρτμουντ

Δήλωσε «παρών» στο κρισιμότατο παιχνίδι του «Βεστφάλεν»… Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ταξιδέψει στη Γερμανία για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Φραν Γέστε και τον Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή.
Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής (30/10), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (1/11, 21:45) με την Ντόρτμουντ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Βέστφάλεν» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον ΟΦΗ ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει την Δευτέρα με πτήση τσάρτερ για το Ντόρτμουντ. Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί επί… γερμανικού εδάφους, με την προπόνηση που θα γίνει στο «Βεστφάλεν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: