Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Ο Ζαν Μακούν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση του ντέρμπι, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι και περιμένει πώς και πώς τη 19η Νοεμβρίου. Ο Καμερουνέζος σε δηλώσεις που έκανε σημειώνει ότι έχει ακούσει τόσα πολλά για αυτόν τον αγώνα που περιμένει να δει από... κοντά πώς είναι. Αυτό που είπε ο Μακούν είναι ότι: «Θα είναι το πρώτο ντέρμπι που θα αγωνιστώ. Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι συνεχώς μας συγκρίνουν με τον Παναθηναϊκό, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να μιλάς τις προηγούμενες ημέρες. Ό,τι έχεις να... πεις πρέπει να το λες μέσα στο γήπεδο».
Ο 28χρονος αμυντικός μέσος σχετικά με τις συζητήσεις που έχει κάνει με τους συμπαίκτες του για το ντέρμπι τόνισε: «Έχω συζητήσει με τον Μιραλάς και έχω ακούσει να μιλάνε για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά ανυπομονώ να το ζήσω την ημέρα του αγώνα. Οι άνθρωποι στον δρόμο σκέφτονται τον αγώνα αυτό, είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν».
Τέλος, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη, το οποίο ήταν και το πρώτο του με τα ερυθρόλευκα, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα. Οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί. Είναι πάντα ευχαρίστησή μου να σκοράρω, αλλά είναι παραπάνω από αυτό. Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: