Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Τα δεδομένα για τον Ροσίτσκι

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί μόνο για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη όπως τονίζεται από τη διοίκηση και μια τέτοια αποτελεί σίγουρα ο Τόμας Ροσίτσκι! Ο Τσέχος παικταράς της Άρσεναλ, για τον οποίο ο Θρύλος έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον, χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση ακόμα, είναι παίκτης που μπορεί να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τις ισορροπίες. Το πως έχει η κατάσταση σχετικά με τον 31χρονο μέσο αναλύει Τσέχος δημοσιογράφος που μίλησε στον «Πρωταθλητή» λέγοντας ότι το μοναδικό επίσημο ενδιαφέρον για τον Ροσίτσκι, είναι από την Βόλφσμπουργκ. Μια πρόταση που δεν καλύπτει τον άσο της Άρσεναλ...
Τι ανέφερε ο Τσέχος ρεπόρτερ: «Ο Τόμας θέλει να παίζει και από τη στιγμή που δεν έχει θέση βασικού στην Άρσεναλ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει φανέλα. Μέχρι στιγμής η μόνη ομάδα που τον έχει προσεγγίσει επίσημα είναι η Βόλφσμπουργκ, αλλά το συμβόλαιο που του προτείνει δεν είναι ούτε το μισό αυτού που έχει τώρα με την Άρσεναλ.Επιπλέον, η γερμανική ομάδα δεν τον καλύπτει ως μέγεθος. Δίνει μάχη για τη σωτηρία της και δεν μπορεί να του δώσει τα κίνητρα που ψάχνει ο ίδιος στα 31 του χρόνια. Ο Ολυμπιακός, όπως μας είχε ενημερώσει το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Η πληροφόρηση που έχουμε εδώ στην Τσεχία είναι ότι ο Τόμας δεν απορρίπτει την προοπτική της Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ζητήσει λιγότερα από όσα παίρνει στην Άρσεναλ για να πάει στον Ολυμπιακό. Για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις η πλευρά του Τόμας με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο θα πρέπει να υπάρχει η τελική προοπτική τουλάχιστον των δύο εκατ. ευρώ το χρόνο σε συμβόλαιο τριετούς ή τετραετούς διάρκειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: