Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μιλάει για τον Γιουσέφ Μσκανίν

Παίκτη που παίζει στο Κόπα Αφρικα με την εθνική ομάδα της Τυνησίας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση του Γιουσέφ Μσκανίν, του 21χρονου μέσου της εθνικής Τυνησίας, για τον οποίον οι Πειραιώτες έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες.Ο νεαρός επιτελικός μέσος αγωνίζεται σε ομάδα της πατρίδας του, την Εσπεράνζε, και είναι ο μοναδικός παίκτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Τυνησίας στο Κόπα Αφρικα σε τόσο νεαρή ηλικία. Πάντα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Ολυμπιακός συζητά με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει την Τρίτη.
Στο μεγάλο λιμάνι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πάρουν τον παίκτη, καθώς έχουν τις καλύτερες συστάσεις. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό επίπεδο και οι πιθανότητες να κάνει τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Ολυμπιακός είναι πολλές.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μασάδο της Τουλούζ, είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν ζεστά τους πρωταθλητές, οι οποίοι και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας. Η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» για τον Μασάδο αφορά δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σιόβα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία. Είναι άλλωστε και ένα μεταγραφικό θέμα που αφορά το καλοκαίρι και όχι τη μεταγραφική περίοδο που τελειώνει τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: