Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το άστρο του Μάρκο


Η ποδοσφαιρική του αξία είναι γνωστή. Ο Μάρκο Πάντελιτς για άλλη μια φορά ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού καταφέρνοντας να σπάσει το ρόδι για την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ουσιαστικά να… «ξεμπουκώσει» τον Θρύλο, στη νίκη των Πειραιωτών με 3-0.
Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των «ερυθρόλευκοι» καθʼ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αρκετές, ωστόσο με τον με τον Σέρρβο φορ να σκοράρει η ομάδα… ξεμπούκωσε!
Στο 13ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Αμπντούν σέντραρε, ο Μαρκάνο έστρωσε στον Πάντελιτς και ο Μαρκο-γκολ άνοιξε το σκορ. Χαρακτηριστική στιγμή που έδειξε το πόσο άγχος υπήρχε για την νίκη.
Αυτό ήταν το δέκατο τέρμα για τον Μάρκο Πάντελιτς στο φετινό πρωτάθλημα που δείχνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα, αυτή είναι η 5η φορά που ο 33χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ σε παιχνίδι του Ολυμπιακού κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δείχνοντας τον δρόμο στους «υπερπρωταθλητές» Ελλάδας για μια ακόμα νίκη.
Ωστόσο, ένα μεγαλύτερο και πιο σημαντικό επίτευγμα του Πάντελιτς είναι το πραγματικά απίστευτο γεγονός ότι στο διάστημα που φοράει την «ερυθρόλευκη», από πέρυσι που έπιασε Λιμάνι, σε 18 ματς που έχει σκοράρει η ομάδα έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες!
Το… άγγιγμα του Μίδα έχει ο Πάντελιτς, αφού κάθε γκολ του είναι χρυσάφι, καθώς συνδυάζεται με νίκη – τρίποντο ή νίκη – πρόκριση και μέχρι στιγμής φέτος έχει φθάσει στα 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: