Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Παίζει σε πολλά ταμπλό

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τουλάχιστον μια καλή μετεγγραφή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όταν και εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος του χειμώνα, θέλοντας να "θωρακίσει" το ήδη πλούσιο ρόστερ του. Πολλοί παίκτες έχουν προταθεί στην διοίκηση, άλλα περισσότερο γνωστοί, άλλοι λιγότερο γνωστό, όμως το θέμα είναι ότι ελέγχονται εξονυχιστικά, ώστε να γίνει στο τέλος η καλύτερη δυνατή επιλογή. Άλλωστε, στο λιμάνι έχουν πει πως θα προχωρήσουν σε μετεγγραφή, αν όντως αξίζει η περίπτωση και είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Τα "σαπάκια" δεν έχουν θέση στην ομάδα, ειδικά αυτή την περίοδο...
Ο Φορμίκα ή ο Μασάδο παραμένουν στο προσκήνιο όσο δεν μπαίνει οριστικό τέλος από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, που ψάχνει μια φόρμουλα, ώστε να κάνει ένα "μετεγγραφικό μπαμ", από εκεί και πέρα όμως έχουμε και τις... έξυπνες κινήσεις. Αυτές που θέλουν λίγο περισσότερο ψάξιμο και που πολλές φορές εξελίσσονται σε "λίρα εκατό".
Ο Έντερσον της Λιόν, ο γνωστός Βραζιλιάνος άσος της έχει ήδη τσεκαριστεί και έχουν γίνει κάποιες επαφές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Χάρις Μεντούνχανιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Τυνήσιο, Γιουσέφ Μσακνί, της Εσπεράνς. Τα ονόματα των τριών ας τα κρατήσουμε...
Αναφορικά με τον δεύτερο, οποίος βρίσκεται μεταξύ άλλων στο στόχαστρο και της Ρούμπιν Καζάν και θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Ισραήλ. Ο 26χρονος διεθνής άσος θέλει να φύγει, με τον σύλλογο του Τελ Αβίβ να ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Για τον 21χρονο Μσακνί, έχουν εικόνα του στον Ολυμπιακό από το Κόπα Άφρικα που συμμετέχει με την Τυνησία, ενώ το όνομα του Έντερσον δεν είναι καινούργιο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όμως έχει υψηλό κασέ.
Επιπλέον, ακούγονται τα ονόματα των Καλού Ούτσε (ελεύθερος από την Ξαμάξ), του Μεξικανού Κάρλος Βέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και του Αυστραλού Μπρετ Χόλμαν της Αλκμάαρ. Όλοι τους είναι μεσοεπιθετικοί, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει και γι' αυτή την θέση ποδοσφαιριστή, πέρα από το δεξί χαφ που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: