Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καλή πρόβα για Εφές

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον ΑΓΟΡ στο ΣΕΦ (19:00, ΝΕΤ) για την 16η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, εμπειρότερος, παίζει στην έδρα του και το ροζ φύλλο αγώνα αποτελεί κάτι εν πολλοίς δεδομένο. Αλίμονο αν συζητούσαμε για ενδεχόμενο γκέλας με την -καθ' όλα συμπαθητική- ομάδα από το Ρέθυμνο.
Καλό είναι βέβαια να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Ηλυσιακό ή το Μαρούσι, διότι υπήρχαν διαστήματα που η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική και μακριά απ' αυτό που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος κόσμος του Θρύλου. Όσο και αν υπάρχει "ταβάνι" στην φετινή ομάδα, τα περισσότερα ματς πρέπει να τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες.
Όπως και να 'χει, το ροζ φύλλο αγώνα πρέπει να έρθει, καθώς πλησιάζει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, που θα κρίνει και την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη έστω και με ένα πόντο και βάζει από κάτω τους πράσινους. Μπορεί; Γνώμη μας ναι, αρκεί να το αποδείξει και μέσα στο παρκέ...
Το παιχνίδι αυτό πρέπει να αποτελέσει μια καλή πρόβα πριν το μεγάλο ματς με την Εφές Αναντολού για την 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα. Κακά τα ψέματα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο μετά τις ήττες από ΤΣΣΚΑ και Γαλατάσαραϊ και αν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην 8άδα, καλείται να νικήσει την τούρκικη ομάδα την άλλη Τετάρτη.
Ένα-ένα τα ματς όμως... Πρώτα καθαρίζουμε τους Ρεθυμνιώτες και έπεται η Εφές. Όσο για τον κόσμο, ξέρει το τι πρέπει να κάνει από την δική του μεριά στην προσπάθεια που κάνουν οι καλαθοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: