Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Η νίκη εξαρτάται από εμάς"

Με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζεται η πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Volleyleague Ο.Π.Α.Π. Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης θα διεξαχθεί σήμερα (19:00) στο κλειστό της Πυλαίας και όπως δηλώνει στο www.olympiacos.org ο αρχηγός των νταμπλούχων, Ανδρέας Ανδρεάδης είναι η τελική «πρόβα» για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης η οποία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ο αγώνας θα αποτελέσει ένα καλό τεστ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ. Δεν στεκόμαστε σε απουσίες και τραυματισμούς καθώς όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν αποδείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας».
Στην έχουν συμπεριληφθεί οι εξής βολεϊμπολίστες: Χιμένες, Κανέλλος, Πετρέας, Σωτηρίου, Λιβαθηνός, Νοβότνι, Κοκκινάκης, Ανδρεάδης, Κουζούνης, Μάρκου, Ιωάννου.
*Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., η Ακαδημία Βόλεϊ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: