Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Νίκη ψυχολογίας

«Ήταν μία νίκη περισσότερο γοήτρου και ψυχολογίας και έπειτα και με βαθμολογικό όφελος. Έπρεπε να πάρουμε και το 1ο σετ, αλλά το χάσαμε από αδικαιολόγητα λάθη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές η ΑΕΚ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και όσοι μπορούν ας μας κερδίσουν», τόνισε ο τεχνικός των νικητών Τέλης Σωτήρχος, ενώ ο Σπύρος Χουντουμάδης επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα ευνοεί την ΑΕΚ. Εμείς δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μας. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε ορισμένα στοιχεία, όπως το μπλοκ και η άμυνα».
Κορυφαία για τις γηπεδούχες ήταν η νεοαποκτηθείσα Ράντι Τένεβα με 20 πόντους, η οποία έκανε αμέσως την διαφορά στην ομάδα, εξαιρετική σε ένα ακόμα ματς ήταν και η αρχηγός Δήμητρα Γιακουμή με 15 πόντους, εκ των οποίων οι 5 ήταν μπλοκ, ενώ η πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου πραγματοποίησε πολύ καλό ματς και πήρε τη ρεβάνς από την αδερφή της Έλενα για την ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Η Βουλγάρα ακραία τόνισε: «Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Τα μπλοκ μας ώθησαν στην νίκη. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε σε κάθε αγώνα να βελτιωνόμαστε».
Τέλος, η πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Μέτρησε το πάθος και η διάθεση μας που σε αυτά τα ντέρμπι έχουν μεγάλη σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: