Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: «Έμοιαζε με φιλικό το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΑΓΟΡ (97-82), ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο «Ντούντα» τόνισε πως πρωταρχικός στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η προσαρμογή των νέων παικτών, ωστόσο δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των Ρεθυμνιωτών για τον τρόπο παιχνιδιού τους.
«Παίξαμε ένα ματς απέναντι σε ένα αντίπαλο που παίζει ειδικό στιλ και στοχεύει σε αμιγώς επιθετικό μπάσκετ. Πάει σε πολλές προσπάθειες, έχει τις περισσότερες κατοχές στα παιχνίδια του και έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε. Κυρίως στην ένας εναντίον ενός άμυνα, που παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και φάγαμε 33 πόντους, όσους δεχτήκαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι κάποια στιγμή έμοιαζε να είναι φιλικό», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικές και κρίσιμες υποχρεώσεις και ακόμα είναι στόχος για μας να προσαρμόσουμε τους δύο νέους παίκτες αρμονικά μέσα στο παιχνίδι. Μου αρέσει το στιλ του μπάσκετ που αντιπροσωπεύει το Ρέθυμνο».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε: «Μπράβο στο Ρέθυμνο για την ομάδα που έχουν και την προσπάθεια που κάνουν. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και για κάποια διαστήματα κάναμε καλά την δουλειά μας με εξαίρεση τα λάθη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε πάρα πολύ, αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει στον ρυθμό που του αρέσει και να μειώσει την διαφορά. Πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Τώρα, κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Εφές, που είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: