Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό»!

Τέλος στη μεταγραφολογία έβαλε χθες η διοίκηση του Ολυμπιακού, όμως ο Μασάδο εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». «Είναι ιστορικός σύλλογος και με καλύπτει απόλυτα», τόνισε ο Πορτογάλος χαφ της Τουλούζ. «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβρώ τη… ζωή μου», πρόσθεσε. Μάλιστα, ο 25χρονος παίκτης αποκάλυψε: «Ο Βιεϊρίνια ήταν κοντά στον Ολυμπιακό»!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν να μην γίνει άλλη μεταγραφή την τρέχουσα περίοδο, αφού δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αξιώσεις της Τουλούζ (για τον Μασάδο) και της Μπλάκμπερν (για τον Φορμίκα). Οι δύο άνδρες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας και δεν χρειάζεται να κάνουν μία μεταγραφή για λόγους εντυπωσιασμού.
Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει η έκπληξη και ο Ολυμπιακός να πάρει κάποιον παίκτη την τελευταία στιγμή. Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του Λεονάρντο κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: