Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εκτίει την ποινή του

Ο Ντιόγκο είναι τιμωρημένος από την UEFA και από το παιχνίδι στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα. Έκτοτε, πήγε δανεικός στη Βραζιλία και επέστρεψε ξανά στην ομάδα του Ολυμπιακού, προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα, καλύτερο.
Ο Ντιόγκο είχε τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών αποκλεισμού, με την εν λόγω ποινή να εκτίεται στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μέταλιστ, που θα γίνει στον Ναό. Ο Βραζιλιάνος στράικερ λοιπόν, επιστρέφει σε ευρωπαϊκό αγώνα σε λίγες ημέρες και το άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως όλα του πηγαίνουν όπως τα θέλει.
Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ντιόγκο έχει αποφασίσει να παίξει την μπάλα που ξέρει και δείχνει πως κάνει τα πάντα για αυτό. Συν τοις άλλοις, τίθεται στη διάθεση του Βαλβέρδε, που έχει χάσει τον Πάντελιτς έως το τέλος της σεζόν, ενώ όσο και αν για μερικούς ξενίζει αυτό, θα είναι με διαφορά ο πρώτος εν ενεργεία «Ευρωπαίος» σκόρερ του Ολυμπιακού.
Φουστέρ, Τζιμπούρ, Τοροσίδης έχουν τρία τέρματα στο ενεργητικό τους. Τζιμπούρ και Φουστέρ τα έχουν σημειώσει φέτος, ενώ ο Ντιόγκο έχει ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ, με έφεση στο Europa League.
Άρα, ενδέχεται να επιστρέψει την κατάλληλη στιγμή ώστε να βοηθήσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον εαυτό του να πιάσει τον τρίτο σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρώπη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, που έχει εννέα τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: