Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αμυνα μπετόν τον Φλεβάρη

Τον Φεβρουάριο μήνα ο Ολυμπιακός έδωσε αρκετά σημαντικά ματς τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague, όσο και στην Ευρώπη στο Europa League. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως στα δύσκολα τα βγάζουν πάντα πέρα και κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή να φέρνουν επιτυχίες στον Πειραιά.
Και έτσι ο Ολυμπιακός μέσα στον Φεβρουάριο μείωσε τη διαφορά του στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα πέρασε στους «16» του Europa League. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που μέτρησε αρκετά για να μπορέσει ο Θρύλος να ανταπεξέλθει στις σημαντικές υποχρεώσεις που είχε.
Και αυτό είναι η άμυνα. Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν πίσω και έτσι με βασικό γνώμονα αυτό έβγαζε στην επίθεση το πρόσωπο που ήθελε, έβαζε τα γκολ που χρειάζονταν για να πάρει τις νίκες και έτσι ήρθαν οι επιτυχίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στον Φεβρουάριο μήνα έδωσαν συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη πέντε αγώνες, όμως σε κανέναν από αυτούς δεν δέχτηκαν γκολ. Κράτησαν ανέπαφη την εστία τους έναν ολόκληρο μήνα και συνολικά σε πέντε αναμετρήσεις.
Αναλυτικά τα ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός τον μήνα Φεβρουάριο:
5/2 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-2
10/2 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
14/2 Ρούμπιν Καζάν – Ολυμπιακός 0-1
19/2 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0
23/2 Ολυμπιακός – Ρούμπιν Καζάν 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: