Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διπλή αποθέωση για τον Ολυμπιακό

Απίστευτη υποδοχή επιφύλαξαν οπαδοί του Ολυμπιακού στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού, στη γέφυρα του Ρίου, όσο και στο Αγρίνιο κατά την άφιξη του πούλμαν για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (1/4, 19:00) με τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική.
Αρχικά εκατοντάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων« είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της γέφυρας για να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές και μάλιστα πολλοί συνόδεψαν το πούλμαν της ομάδας στη διαδρομή για το Αγρίνιο, έχοντας ανάψει καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού. Οι ίδιες σκηνές επαναλήφθηκαν και κατά την άφιξη της αποστολής στο Αγρίνιο. Εκεί περίπου 400 οπαδοί των Πειραιωτών περίμεναν το πούλμαν και δημιούργησαν στιγμές... «Καραϊσκάκη». Καπνογόνα, φωτοβολίδες, συνθήματα για πρωτάθλημα, Κύπελλο και αποθέωση για όλους. Στο επίκεντρο της λατρείας βρέθηκαν οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Νταβίντ Φουστέρ, Ράφικ Τζιμπούρ, Κέβιν Μιραλάς και Ολαφ Μέλμπεργκ. Χωρίς Ιμπαγάσα στο Αγρίνιο
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με τη μεσημεριανή προπόνηση στου Ρέντη, την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο (1/4, 19:00) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου.
Σε αυτή δε συμπεριλαμβάνεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα (πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα) αλλά ούτε και ο Ντιόγο, τον οποίο ο Ισπανός άφησε εκτός 18άδας.
Αντίθετα αυτή τη φορά ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή τον Γιάννη Φετφατζίδη και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Έλληνα μέσο. Η αποστολή του Ολυμπιακού μέτεβη οδικώς στο Αγρίνιο.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο (1/4) με τον Παναιτωλικό είναι η εξής: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: