Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στην πρώτη γραμμή ο Μαρινάκης

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας...Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, ελέω του νέου αθλητικού νόμου Γερουλάνου, βάσει του οποίου, ο εκάστοτε πρόεδρος θα έχει ποινικές ευθύνες όταν γίνονται επεισόδια ακόμα και στα καφενεία. Η συγκεκριμένη διάταξη αφορά την λειτουργία των λεσχών φιλάθλων και έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις της Super League.
Με δύο λόγια διαφωνούν όλες οι ομάδες, οι οποίες εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους, αλλά ο Γερουλάνος το βιολί του.
Να σημειώσουμε ότι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραμείνει μεγαλομέτοχος, απλά θα τοποθετήσει κάποιον άλλον πρόεδρο, έτσι ώστε, να μην έχει νομικό πρόβλημα σε περίπτωση που προκληθούν επεισόδια στο μέλλον.
Στην ομιλία του προς τους οργανωμένους, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, χαρακτηριστικά τόνισε:
«Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των ΔΣ των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον Ολυμπιακό.
Δεν κολλάω λοιπόν στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πάντα στην πρώτη γραμμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: