Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Φήμες για Περέιρα και Ολυμπιακό!

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία στην Πορτογαλία πως η αποχώρησή του από την Μπράγκα έχει σχέση με το ενδιαφέρον της Πόρτο, προκαλώντας μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις… Μία από αυτές; Τον Βίτορ Περέιρα να μένει ελεύθερος και κατευθύνεται προς τον Πειραιά και τους ερυθρόλευκους.
Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι πίσω από τις εξελίξεις βρίσκεται ο πρόεδρος της Πόρτο. Ο Ντα Κόστα άλλαξε άποψη… Αποφάσισε να μην κρατήσει τον Βίτορ Περέιρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα και να δώσει τα «ηνία» της στον Ζαρντίμ!
Ως συνέπεια αυτού, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Βίτορ Περέιρα μένει ελεύθερος και οδεύει προς Πειραιά φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο προπονητή, το οποίο είχε αποκαλυφθεί από τα ΜΜΕ της χώρας την περασμένη εβδομάδα.
Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν πλησιάσει την Πόρτο για να ρωτήσουν για τον Περέιρα. Τότε όμως οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων είχαν λάβει σαν απάντηση ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ! Φυσικά στο άκουσμα του ποσού αυτού τα πάντα είχαν παγώσει από την πλευρά των Πειραιωτών, οι οποίοι αργότερα είχαν παραδεχθεί το ενδιαφέρον τους.
Πλέον, μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Περέιρα μένει ελεύθερος και το πρόβλημα της ρήτρας παύει να υπάρχει.
Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις όμως δεν σταματούν εκεί. Εμπλέκουν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος -υποστηρίζουν- ότι είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τις… τύχες της Μπράγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: