Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αφιέρωμα στον πρωταθλητή

Εκτενές αφιέρωμα τι συνέβη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα έκανε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ανάμεσα στα πολλά που αναφέρει, τονίζει πως «Με τον Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 39ο πρωτάθλημα Ελλάδας, τερματίζοντας επτά πόντους πίσω από τον κοντινότερο αντίπαλό του Παναθηναϊκό, πριν κάνει το νταμπλ».
Παρακάτω αναγράφεται τι έγινε στο πρωτάθλημα, τι συνέβη στο Κύπελλο, ενώ συν τοις άλλοις υπάρχουν και οι βασικότεροι πρωταγωνιστές μιας σεζόν που ήταν καθόλα «ερυθρόλευκη». Πρόκειται για τον παίκτη της χρονιάς και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κέβιν Μιραλάς, για τον παίκτη αποκάλυψη που από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ενώ γίνεται αναφορά στον τυχερό αριθμό 27, αφού και τις τρεις φορές που πήρε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε, το έκανε την 27η αγωνιστική.
Όσον αφορά την ατάκα της σεζόν, ανήκει εξ ολοκλήρου στον πρώην τεχνικό του Θρύλου. «Παρά κάποια πισωγυρίσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ήξερα πως η ποιότητά μας θα μεταφραζόταν σε αποτελέσματα και ότι τελικά θα επικρατούσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: