Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Όλοι χρειάζονται...

Σε αυτά τα ματς όλοι χρειάζονται… Όλοι καλούνται να δώσουν το κάτι παραπάνω! Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να το ξεστομίζει. Στους τελικούς σε κάθε συνέντευξη Τύπου το αναφέρει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα έχει… Όλοι προσφέρουν, σε πολλούς τομείς, όχι μόνο το σκορ (δεν είναι μόνο η επίθεση στο μπάσκετ) ο καθένας το μερίδιό του. Άλλος λίγο, άλλος περισσότερο. Στον 3ο τελικό, το 1ο δεκάλεπτο ας πούμε άνηκε εξ ολοκλήρου στον Μάρκο Κέσελ, ο οποίος από τους 12 πόντους του Ολυμπιακού στο αρχικό 12-3 είχε σκοράρει τους 10. Με 3/3 ντράιβ, όπου πήρε και το φάουλ, κι όχι να σουτάρει ακατάπαυστα από τα 6.75μ.
Οι δύο Αμερικανοί, Χάινς και Ντόρσεϊ, δεν έδωσαν πόντους στην ομάδα αυτή τη φορά (ιδίως ο Χάινς) ωστόσο έκαναν πολύ δουλειά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, ιδίως στην άμυνα. Ο Γκετσεβίτσιους παρά το αρχικό του λάθος (έχασε τη μπάλα με το που μπήκε) συνέχισε σα να μην είχε συμβεί, προσπαθώντας για το παραπάνω και δίνοντας 2 (στα 3) τρίποντα στο 4ο δεκάλεπτο.
Όλοι χρειάζονται και ιδίως στους τελικούς, οι… συμπρωταγωνιστές, είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζημιά. Αυτοί τους οποίους ο αντίπαλος προπονητής και η τακτική του στην άμυνα, δεν τους περιμένει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: