Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βελίτσκοβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «blogdebasket.com», μετά τις Κάχα και Γαλατασαράι στον... χορό για την απόκτηση του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς έχουν μπει η Βαλένθια και ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι νταμπλούχοι του έχουν κάνει κρούση, αλλά η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της συγκεκριμένης μεταγραφής. «Συνεχίζουν να προστίθενται ομάδες που ενδιαφέρονται για το μέλλον του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, τώρα είναι η σειρά της Βαλένθια και του Ολυμπιακού, μετά τις Κάχα Λαμποράλ και Γαλατάσαραϊ που θέλουν τον παίκτη. Η Βαλένθια επιθυμεί να τον αποκτήσει αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς ο Σέρβος θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που παίρνει μέρος στην Ευρωλίγκα.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του στον Βελίτσκοβιτς, αλλά η δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα, μπορεί να αποδειχθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην πραγματοποίηση μιας τέτοιας μετακίνησης. Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ότι είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και του χρόνου θα αγωνίζεται ξανά στην Ευρωλίγκα». Ήταν το χαρακτηριστικό δημοσίευμα για τον Βελίτσκοβιτς, ο οποίος δεν ακούγεται για πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό, καθώς και πριν από δύο καλοκαίρια είχε παίξει δυνατά για τους «ερυθρόλευκους». Στόχος του Σέρβου φόργουορντ είναι να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει τη νέα περίοδο στην Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: