Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Παράγοντες της χρονιάς!

Οι διακρίσεις δεν έχουν τελειωμό για τον Ολυμπιακό! Η αναγνώριση ανά την μπασκετική Ευρώπη έρχεται με γοργούς ρυθμούς και αυτή τη φορά, η τιμή και η επιβράβευση, ήρθε για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, Τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από αυτό το εγχείρημα και στήριξαν το νέο οικοδόμημα που έφτασε στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα λοιπόν, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανακηρύχτηκαν «παράγοντες της χρονιάς για το 2011-12»! Μία τιμή την οποία άξιζαν να λάβουν χρόνια, ωστόσο πλέον ήρθε και ο τίτλος της Ευρωλίγκας ο οποίος σε συνδυασμό με την όλη προσπάθεια, ανήκξει δικαιωματικά σε αυτούς.
Όπως αναφέρει η Ευρωλίγκα μάλιστα «πίσω από το προσκήνιο ενός μεγάλου πρότζεκτ μέσα από το οποίο υπήρξε αναμονή μέχρι την πλήρη επιτυχία, οι συνιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα μοιραστούν το βραβείο παράγοντες της χρονιάς για τη σεζόν 2011-12.
Τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, έφτασαν στον.. χρυσό φέτος έχοντας αλλάξει κατεύθυνση και παίρνοντας αποφάσεις τολμηρές. Οι «κόκκινοι» είχαν δύο συμμετοχές σε Final 4 στα προηγούμενα τρία χρόνια και το 2010, έπαιξαν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός όμως το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε από την αρχή. Οι συνιδιοκτήτες, υπέγραψαν εννιά παίκτες οι οποίοι δεν υπήρχαν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στα μέσα της χρονιάς πρόσθεσαν ακόμα δύο νέα πρόσωπα. Έχοντας την αυτοπεποίθηση στο να ρισκάρουν και να χτίσουν την ομάδα από την αρχή, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έδειξαν την απαραίτητη υπομονή αφήνοντας τους παίκτες να δουλέψουν.
Οι κινήσεις τους, όχι μόνο αποδείχθηκαν σωστές, αλλά και διορατικές με τους «κόκκινους» να «χορεύουν» στο παρκέ της Κωνσταντινούπολης και να ξεπερνάνε δύο δυναμικούς αντιπάλους, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 15 χρόνια.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εμπλέχτηκαν για πρώτη φορά με το μπάσκετ του Ολυμπιακού το 2004, ανέλαβαν το μάνατζμεντ το 2006 και το 2009 είχαν τον απόλυτο έλεγχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: