Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος στον Ολυμπιακό

Από Δευτέρα (2/7) τα… σπουδαία για τον Ολυμπιακό. Μπορεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να μην υπάρξει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- κάποια ουσιαστική εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα των νταμπλούχων Ελλάδας.
Ωστόσο, από την επόμενη αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι στόχοι που θα κινηθούν οι Πειραιώτες, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ως προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Ελλάδα, σχεδιάζοντας τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν και αυτό γίνεται σε συνεργασία με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Όπως έχουν ξεκαθαρίσει πολλές φορές από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία… ονοματολογίας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι πρώτες κινήσεις θα είναι για την ενίσχυση της ομάδας στο χώρο της άμυνας και του κέντρου.
Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα και οι στόχοι που θα κινηθούν οι Πειραιώτες. Φυσικά η προτεραιότητά τους είναι η απόκτηση ενός αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλοφ Μέλμπεργκ. Αναφορικά με τους παίκτες, προβάδισμα έχουν εκείνοι που τους ξέρει αρκετά καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός προτιμά να πάει σε «γνώριμες καταστάσεις».
Από ‘κει και πέρα, από την ερχόμενη εβδομάδα –όπως λέγεται από την ΠΑΕ- θα γίνουν γνωστά τα ονόματα, στα οποία θα «παίξει» ο Ολυμπιακός. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως αυτομάτως θα γίνουν και οι… επίσημες ανακοινώσεις. Αυτό γιατί, οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να κάνουν κάποια βιαστική κίνηση, εξετάζοντας πολύ προσεκτικά τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: