Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ες αύριον τα σπουδαία

Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση όσον αφορά την ανακοίνωση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά θεωρείται δύσκολο -έως και απίθανο- να στραβώσει κάτι και να μην είναι εκείνος ο διάδοχος του Ντούσαν Ιβκοβιτς.Προς το παρόν επικρατεί νηνεμία στο λιμάνι και αναμένεται να παραμείνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα πάντα θα δρομολογηθούν από τις αρχές της εβδομάδας, όταν και θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού.
Τα ονόματα των Ζούρου, Φλέμινγκ εξακολουθούν να... διατηρούνται στο προσκήνιο, αλλά σε περίπτωση που γίνει η έκπληξη και δεν προσληφθεί ο Μπαρτζώκας, ίσως προκύψει και νέο όνομα στην πορεία...
Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει εκ νέου επαφή με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά, ενώ θα μπουν σε μια σειρά και τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, όπως η παραμονή του Πρίντεζη και οι περιπτώσεις των Καϊμακόγλου (αν δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό), Γιάνκοβιτς, Ράιτ, (ίσως και) Μαυροειδή. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και γι' αυτόν τον λόγο δεν επισπεύδουν τις εξελίξεις στο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: