Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Σε πρώτο πλάνο Σερένο - Μασάδο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στη λίστα του αρκετά ονόματα κεντρικών αμυντικών, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν βιάζεται να επιλέξει τον «αντι-Μέλμπεργκ» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με βάση όμως τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο παίκτης που φαίνεται στην παρούσα φάση τουλάχιστον να είναι σε πρώτο πλάνο είναι ο Ενρίκε Σερένο της Πόρτο. Ο 27χρονος κεντρικός μπακ δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ζαρντίμ και το σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι πως η Πόρτο είναι διατεθειμένη να δώσει με τη μορφή δανεισμού του παίκτη.
Μένουν τα τυπικά για Ρουίς
Ο ίδιος ο Σερένο μελετά και κάποιες προτάσεις που έχει από τη Γερμανία, αλλά από τη στιγμή που ξέρει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών δεν έχει συμφωνήσει. Βέβαια θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι εκτός από τον Σερένο ο Ολυμπιακός έχει πάντα στη λίστα του και τους Σαπουνάρου, Πόλγκα, ενώ κανείς δεν πρέπει να «ξεγράφει» τον Κανού, ο οποίος θα φύγει από τη Σταντάρ Λιέγης.
Μασάδο και Τσάβες
Αναφορικά τώρα με το θέμα απόκτησης μέσου, τα ονόματα των Μασάδο και Τσάβες είναι αυτά που απασχολούν περισσότερο τον Ολυμπιακό. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο, ο Πορτογάλος είναι αυτός που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στην Τουλούζ για την απόκτηση του 26χρονου άσου। Οι Γάλλοι βέβαια θεωρούν δεδομένο ότι ο Μασάδο θ' αποχωρήσει από την Τουλούζ και θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τσάβες της Μπόκα, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της αργεντίνικης ομάδας. Αν η Μπόκα επιμείνει στα 3,5 εκατ. ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: