Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ένα ακόμη ταλέντο στον Θρύλο!

Ο Θρύλος συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον γεμίζοντας το ρόστερ του με ελληνικό ταλέντο! Νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων ο 15χρονος μεσοεπιθετικός, Δήμος Χαντζάρας! Την συμφωνία ανακοίνωσε η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.
Στην απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου Έλληνα ποδοσφαιριστή τον οποίο παρακολουθούσε το τμήμα σκάουτινγκ, προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον 15χρονο μεσοεπιθετικό, Δήμο Χαντζάρα, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.
Την Τετάρτη (27/6) ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και σήμερα, Πέμπτη, η ομάδα του ανακοίνωσε επίσημα τη μετακίνησή του στον Θρύλο!
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Χαντζάρα Δήμου στον Ολυμπιακό Πειραιώς , που έγινε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού στον Πειραιά παρουσία του κ. Σάββα Παπαδόπουλου, του παίκτη και των μάνατζερ Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς & Ανδρέα Νινιάδη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κκ Παύλου Γ. , Ζελενίτσας Χ. Αμανατίδης Γ.
Ο Δήμος Χαντζάρας είναι γεννημένος το 1997 (κατηγορία Παίδων).
Ήταν ο αρχηγός της μικτής Πέλλας.
Επίσης ήταν αρχηγός της μικτής κεντρικής Μακεδονίας ( 2ος όμιλος ).
Με την ομάδα Νέων της Ακαδημίας μας ως βασικό στέλεχος και αρχηγός της διακρίθηκε στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΜ / Θεσσαλονίκης , στο ισχυρότερο πρωτάθλημα της Ελλάδας, όπου και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ΠΑΕ , σκάουτερ και μάνατζερ.
Στον εύελπη Δήμο Χαντζάρα η ΑΑΓ εύχεται υγεία και καλή τύχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: