Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Βλέπει» Εσκουντέ ο Θρύλος

Την περίπτωση του 33χρονου Γάλλου αμυντικού της Σεβίλλης, Ζουλιέν Εσκουντέ, εξετάζει ο Ολυμπιακός μετά από σχετική πρόταση που του έγινε. Ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος ενώ ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για αυτόν υπήρξε και κατά το παρελθόν…
Ο Ολυμπιακός αναζητεί… πυρετωδώς τον αντικαταστάτη του Όλοφ Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας παρά το γεγονός πως ο Σουηδός δεν έχει «τελειώσει» οριστικά. Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί πριν τις 4 Ιουλίου όταν η ομάδα αναχωρήσει για Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Μπορεί να έχουν ήδη αποκτηθεί οι Σιόβας, Ντιελνά και Μανωλάς και να υπάρχουν στο ρόστερ επίσης οι Παπάζογλου και Ποτουρίδης, ωστόσο ο τραυματισμός του Αβραάμ οδηγεί όπως είναι γνωστό τους ανθρώπους του Θρύλου στο να ψάξουν για έναν… γενικό κουμανταδόρο στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.
Οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες είναι πάρα πολλές και σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» η τελευταία που εξετάζεται σοβαρά από τους ερυθρόλευκους είναι η περίπτωση του Ζουλιέν Εσκουντέ.
Ο Γάλλος αμυντικός είναι 33 ετών και τη χρονιά που πέρασε έπαιξε 28 ματς βασικός με την ομάδα της Ανδαλουσίας πετυχαίνοντας και δύο γκολ. Με τους «τρικολόρ» είναι 12 φορές διεθνής και παρά το γεγονός πως έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ως ελεύθερος κάτι που κάνει την περίπτωσή του ιδιαίτερα ελκυστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: