Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μια απάντηση σύντομα!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της παραμονής ή όχι του Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό. Αυτό που τονίζουν στο Μεγάλο Λιμάνι είναι πως σαφέστατα ο Αμερικανός σέντερ παραμένει η προτεραιότητα.
Τον θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς εμπιστεύεται τα σωματικά προσόντα του 28χρονου Αμερικανού και τη δύναμη που προσθέτει στη ρακέτα, ιδίως στον ανασταλτικό τομέα, ωστόσο όσο δεν υπάρχει κάποια απάντηση, έστω κάποια ένδειξη από τις προθέσεις του, στον Πειραιά και δη ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αναγκασμένοι να κοιτάνε και να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη ασκούν με τον τρόπο τους πίεση στον Ντόρσεϊ, αφενός ώστε να πάρουν μία απάντηση, αφετέρου να καταλάβει πως δεν εξαρτώνται από αυτόν αποκλειστικά.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει εξετάσει ουκ ολίγες περιπτώσεις για το «πεντάρι» του, που θα συμπληρώσει την τριάδα στους σέντερ και σύμφωνα με πληροφορίες, από βδομάδα, θα ξεκινήσει να επιταχύνει τις όποιες διαδικασίες για τη στελέχωση του ρόστερ. Φαίνεται, δηλαδή, πως οι τελευταίες 48 ώρες ήταν και είναι καταλυτικές για την υπόθεση του Ντόρσεϊ, ο οποίος μη λησμονεί κανείς, ότι συμφωνημένος.
Αν πει δηλαδή ο Αμερικανός «έρχομαι στην Ευρώπη» δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι γύρω στις 200.000 ευρώ, με τον Ντόρσεϊ να ζητάει περίπου στις 800.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: